Επισκόπηση
Τα συστήματα αυτοματισμού στη βιομηχανία ζυθοποιίας βασίζονται σε απλούς ελεγκτές θερμοκρασίας σε κάθε δεξαμενή χωρίς να παρέχουν κάποιον άλλο αυτόματο έλεγχο στη διαδικασία. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένα κεντρικό σημείο οπτικοποίησης όπου μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα όλων των μηχανημάτων της μονάδας. Η ποιότητα βασίζεται μόνο στην αντίληψη του χειριστή Η
Τα βασικά στοιχεία του νέου συστήματος αυτοματισμού παρασκευής είναι τα παρακάτω:
Ένα από τα καινοτόμα πρόσθετα προγράμματα είναι η δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ζωτικών πληροφοριών της κάθε παρτίδας και η καταγραφή τους σε μια βάση δεδομένων για μελλοντική αξιολόγηση. Η στατιστική ανάλυση για ζητήματα ποιότητας και η γνώση του προϊόντος για κάθε στάδιο της διαδικασίας είναι δυνατή.
Τέλος, μια πλατφόρμα IoT είναι διαθέσιμη για απομακρυσμένη παρακολούθηση του εργοστασίου, χρησιμοποιώντας προϊόντα eWon ώστε να μπορούν να σταλούν άμεσες ειδοποιήσεις μέσω e-mail και sms. Το σύστημα αυτοματισμού παρασκευής ζύθου της Dcontrol παρέχει πληροφόρηση της διαδικασίας ανά πάσα στιγμή, για οποιαδήποτε παρτίδα.